loading

Izaberite otplatu koja će odgovarati upravo Vama. Omogućit ćemo Vam da sjednete za upravljač Vašeg Opela iz snova.Život je pun snova i nadanja. Na sreću neke od snova moguće je vrlo jednostavno i ostvariti. Recimo, siguran i pouzdan Opel stvoren za užitak u vožnji. Program GMAC u suradnji s RBA upravo je stvoren da pomogne u ostvarenju Vašeg sna. U ponudi je širok spektar prilagodljivih oblika financiranja, jednostavne i razumljive ponude koje se mogu prilagoditi upravo Vašim financijskim mogućnostima, dakle jednostavno i bez velikih poteškoća. Za početak razmotrimo Vaše potrebe kako bi mogli odabrati upravo onaj način otplate koji je skrojen prema Vašim osobnim mogućnostima.


Smart Buy

Najbolje strane kredita u jednom proizvodu. Smart Buy je inovativna ponuda financiranja putem Opel Credita koja je preuzela samo najbolje prednosti kredita. Dakle, što je to Smart Buy? Odgovor je jednostavan, jer kako i sam naziv kaže “pametna kupnja” omogućuje kupnju novog Opela uz poček otplate glavnice i do 36 mjeseci. Naime, Smart buy program nudi Vam kupovinu novog Opela putem financiranja uz poček otplate glavnice, što je vrlo pogodno u slučaju da tražite male mjesečne rate u prvoj, drugoj ili čak trećoj godini otplate. To konkretno znači da je Vaša mjesečna rata puno manja od one pri redovnom obliku kreditiranja i u cijelosti je podređena Vašim potrebama. Ukoliko tražite mala mjesečna opterećenja, upravo je Smart Buy pravi način da financirate Vaš novi Opel.Prednosti:

  • Rata je prilagođena Vašim željama i mogućnostima
  • U početku manja mjesečna rata nego kod redovnog oblika kreditiranja

 

Opel leasing

Plaćate samo ono što koristite. I to je sve. Kako možete koristiti sve prednosti vozila, a bez briga koje nosi vlasništvo? Leasing je upravo za one koji žele plaćati samo ono što koriste. Opel leasing je dobra alternativa vlasništvu, s time što vozilo možete koristiti bezbrižno, jer su plaćanjem mjesečne leasing rate (najma) pokriveni svi Vaši ugovoreni troškovi. Mjesečni obroci su fiksni, što znači da je vrlo lako planirati vlastiti budžet. Naravno da svi garancijski uvjeti ostaju isti kao da ste vozilo kupili za gotovinu. Uz velik izbor razdoblja otplate, visine učešća, kilometraže uključene u cijenu i ostatka vrijednosti, možete biti sigurni da će Vam Opel partner sastaviti plan koji će biti skrojen prema Vašim potrebama.


Krediti:

   

 

Leasing:

 

    
     


Idite na vrh