loading

 

 

Kao vlasnik OPEL automobila želite da vaše vozilo bude u najboljoj mogućoj formi i želite ga učiniti maksimalno pouzdanim što zahtijeva suvremenu dijagnostiku, najkvalitetniju servisnu uslugu po standardima proizvođača i originalne OPEL rezervne dijelove koji osiguravaju najveću kvalitetu. 


STRUČNI TRENING

Svi naši tehničari prolaze zahtjevne obuke u sklopu zanimanja koje rade. Sve obuke su obavezne i njihov sadržaj propisuje OPEL kako bi se popravak vozila izvršio po standardu koji propisuje tvornica.TEHNIČKA PODRŠKA

Svaki ovlašteni OPEL servis povezan je online s tehničkom podrškom proizvođača  spremnom da svojim iskustvom pomogne i odgovori na sva pitanja. TAC služba (Technical Assistance Centar) omogućava brz i od strane proizvođača točno definiran odgovor na svaki problem. DIJAGNOSTIČKI UREĐAJI

Zbog sigurnosti koju pružaju vozaču i suputnicima, današnji automobili posjeduju složene sustave sigurnosti najnaprednije tehnologije. 

Kako bi navedeni sustavi bili u funkciji potrebni su najmoderniji dijagnostički uređaji koje posjeduju samo ovlašteni OPEL servisi. 


AUTO CENTAR RAJKOVIĆ opremljen je najmodernijom tehnologijom i alatima za pružanje kompletne i vrhunske usluge vlasnicima vozila.

Pored mehaničarske i električarske radionice sastavni dio servisa je i ovlašteni centar za limarske i lakirerske popravke.

Idite na vrh