loading
Opel Servis Plus program namijenjen je Opel vozilima starijima od 4 godine. Cilj ovog programa je povećanje lojalnosti kupaca jer nudi još bolje i veće popuste na cijene rezervnih dijelova i usluga. Sukladno starosti vozila taj se popust sve više povećava.

 

Redovit odlazak na servis kod ovlaštenog Opel servisera vrlo je bitan jer osigurava garanciju na dijelove u trajanju od 2 godine te 12-godišnju garanciju protiv korozije.

Visokokvalitetni originalni Opel dijelovi

Bez obzira koliko vozite vaš automobil, znate da se pojedini dijelovi s vremenom istroše i na kraju ih je potrebno zamijeniti. No, možete biti sigurni da izvorni proizvođač proizvodi najbolje zamjenske dijelove.

Originalni Opel dijelovi

  • U skladu s visokom kvalitetom
  • Savršeno odgovaraju (brža ugradnja, bez dodatnih troškova)
  • Potpuno testirani u pogledu funkcije i sigurnosti
  • Odlična dostupnost (za brzu zamjenu)
  • Najbolja vrijednost po razumnoj cijeni


Atraktivne cijene i dvije godine jamstva

Originalni Opel dijelovi nisu privlačni samo zbog cijene – dolaze s pune dvije godine Opel jamstva (ne računajući uobičajeno trošenje).

  • Svi novi ili tvornički obnovljeni originalni Opel dijelovi i dodatna oprema prodani stranki i ugrađeni kod Opel servisera pokriveni su jamstvom u trajanju od dvadeset i četiri (24) mjeseca od datuma ugradnje, osim akumulatora koji su pokriveni tijekom trideset i šest (36) mjeseci.
  • Svi novi ili tvornički obnovljeni originalni Opel dijelovi i dodatna oprema prodani stranki bez ugradnje (prodaja "preko pulta") pokriveni su jamstvom u trajanju od dvadeset i četiri (24) mjeseca od datuma prodaje, osim akumulatora koji su pokriveni tijekom trideset i šest (36) mjeseci.

 

Starost vozila (godina)
Rezervni dijelovi
Rad
8+
30%
20%
4+ - 5+
10%
10%
6+ - 7+
20%
15%

 

Npr. ukoliko imate vozilo koje je staro 5 godina, ostvarujete 10% popusta na rezervne dijelove i 10% popusta na cijenu radnog sata Ovlaštenog Opel servisera.

 Na dan1.1.2017.   
  Ili stariji od8+ Registrirano između 1.1.2009  
 Starost vozila
između (godina)
4+ - 5+
6+ - 7+
  Registrirano između2.1.2011
2.1.2009
i1.1.2013
1.1.2011
Kod svakog idućeg servisa analogno prikazanoj tabeli, ostvarivat ćete više popuste.


Kako biste doznali detalje i sve pogodnosti koje vam nudi program Opel Servis plus obratite se Vašem ovlaštenom Opel partneru koji sudjeluje u akciji.


Sve je lakše uz myOpel!

>
Idite na vrh